madam

Vilka är vi?

Madam Rederi utför trafik för Waxholmsbolagets linjenät.

På denna sida har vi sammanställt den viktigaste informationen för dig när du reser med Waxholmsbolaget.

Till Waxholmsbolagets hemsida

Waxholmsbolaget tar dig till Stockholms Skärgård!

Waxholmsbolaget grundades 1869. Allt sedan dess har vi trafikerat Stockholms skärgård. Waxholmsbolagets båtar går varje dag året runt till hundratals bryggor mellan Arholma i norr och Landsort i söder. ca 50 fartyg är sysselsatta i Waxholmsbolagets trafik. 20 av dessa fartyg ägs av Waxholmsbolaget och resterande fartyg ägs av privata rederier, vi är en av dessa entreprenörer.

Madam, Draken samt Gripen har vi i Waxholmsbolagets trafik mestadels i trafiken från Stavsnäs och Sollenkroka till öar som Möja, Sandhamn, Runmarö samt Nämdö. Välkommen ombord önskar vi på Madam Rederi AB

Välkommen ombord i världens vackraste skärgård!

Länkar till Waxholmsbolaget:

Våra fartyg

Våra fartyg som opererar i Stockholms skärgård för Waxholmsbolaget

m/s Draken2019-08-01T22:00:44+02:00
m/s Gripen2019-06-26T22:26:14+02:00
m/s Madam2019-09-19T12:03:18+02:00

Semafor?

Kom ihåg att fälla upp semaforen

Semafor!

Semaforen visar att du väntar på båten

Längst ut på bryggorna i skärgården finns en rund fällbar skylt. Den kallas semafor och ska vara uppfälld i lodrätt läge när du väntar på båten. Det är en signal till personalen på båten att någon vill stiga på.

När det är mörkt behöver du en ficklampa att blinka med mot båten, som annars har svårt att se att du står och väntar vid bryggan.

Baggage

Vad får man ha med sig ombord

Baggage

Det här får du ha med dig ombord

Du får ta med dig handbagage som väger under 30 kg. Till handbagage räknas väskor, ryggsäckar, kassar, sådant som du själv kan bära med dig eller på annat sätt ansvara för under resan.

Allt annat bagage klassas som gods och kostar extra att ta med.Barnvagnar med barn och handikapp hjälpmedel får alltid tas med kostnadsfritt

Live karta

Här hittar du live karta

Live karta

Här hittar du Waxholmsbolagets live karta där du kan följa fartygen i Skärgården

Karta

Hittar du inte fartyget du ska resa med? På kartan syns endast de fartyg som Waxholmsbolaget äger.  Det finns några privata företag som kör linjetrafik åt Waxholmsbolaget med sina egna båtar och de båtarna syns inte på kartan. 

Till Waxholmsbolagets hemsida
Something is wrong.
Instagram token error.