Hösttidtabell 2019-08-19 till 2019-12-15

Höstens tidtabeller finns nu att hämta på Waxholmsbolagets hemsida.

Den 1 Oktober 2019 är första trafikdagen på flera nya trafikavtal vilket innebär i korthet att Blidösundsbolaget tar över driften av merparten av det Waxholmsbolags ägda tonnaget samt att Madam Rederi AB själva kommer att ansvara för driften på Madam och Draken.

I samband med att dom nya avtalen startar kommer även en del nya turer att införas på tabell 14 Möja

  • Från Sollenkroka till Möja Måndag , Onsdag , Fredag kl 09:15
  • Från Sollenkroka till Möja Tisdag , Torsdag kl 13:05
  • Tidtabellen kan hämtas här

Dom nya turerna kommer förbättra möjligheterna till dagsutflykter till Möja, varför inte ta en lunch på tex Wikströms fisk

  • Åk ut Måndag , Onsdag eller fredag kl 09:15 från Sollenkroka till Berg och och åter kl 14:10 (Fredagar 13:55) Från Berg. Resan tar ca 1 timme. Under dom 4 timmarna du får på ön så hinner du strosa runt och äta en god lunch. Waxholmsbolagets hemsida och App hjälper dig med reseplanering. Waxholmsbolagets kundtjänst har öppet dygnet runt och kan även dom hjälpa till med tider.
  •  Waxholmsbolagets Kundtjänst 08 600 10 00
  • Möja turistförening

Länkar till andra öar

Nämdö är alltid värt ett besök, Madam går flera turer under vardagar.

SL Kortet gäller under perioden 15 September 2019 till 15 Maj 2020, Kortet måste ha en giltighetstid på Minst 30 Dagar och uppåt. SLs 24h /72h kort gäller ej ombord under perioden. Mer information finns på Waxholmsbolagets hemsida.

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler